Familie

Er du på udkig efter elegante og unikke smykker, der kan sætte prikken over i’et på ethvert outfit? Så bør du kigge nærmere på Maanesten. Den populære danske smykkevirksomhed, der blev grundlagt i 2012, har i den grad vundet danskernes hjerter med deres smukke og kreative smykker. Lotte Callesen – smykkedesigner og hjernen bag Maanesten – har en helt særlig evne til at skabe smykker, der både er enkle og iøjnefaldende. I dette blogindlæg kan du læse mere om Maanesten og deres smukke smykker.

Maanestens smykker er skabt med inspiration fra Indien

Maanestens smykker er unikke og anderledes end så mange andre smykker på markedet. Smykkedesigneren Lotte Callesen har skabt en smykkekollektion fuld af liv, inspiration og kreativitet. Hun har hentet inspiration fra sine mange rejser til Indien, og smykkerne er designet med en kreativ hånd, der skaber små kunstværker i sølv og guld. Smykkerne bliver desuden fremstillet i den lille by Jaipur i Indien, hvor virksomheden har etableret en samarbejdsaftale med lokale, erfaren og dygtige sølv- og guldsmede. Det er med til at give Maanestens smykker en helt unik sjæl, og du vil kunne se inspirationen fra Indien i mange af de fine detaljer i smykkerne.

Maanesten tilbyder et bredt udvalg af smykker

Maanesten har et imponerende og bredt udvalg af smykker i deres sortiment. Lige fra fine og elegante øreringe i små designs, traditionelle klassiske ringe og armbånd i enkle former til mere markante og iøjnefaldende designs, der tiltrækker opmærksomhed. Hvis du er på udkig efter et personligt og unikt smykke, kan du finde det hos Maanesten. De har smykker, der passer til enhver anledning og stil, og deres forskellige kollektioner kan skifte til forskellige sæsoner.

Plant et træ med Maanesten

En ting, der sætter Maanesten fra andre smykkevirksomheder, er deres fokus på bæredygtighed og miljøvenlighed. For hver ordre du placerer, vil en del af overskuddet gå til plantning af et træ i samarbejde med en velgørenhedsorganisation. Maanesten har også valgt at pakke alle deres smykker i miljøvenligt materiale for at reducere forbruget af plastik og andet unødvendigt materiale. Det gør det ikke kun lettere for dig at handle med god samvittighed, men det er også en måde at bidrage til vigtige bæredygtige initiativer.

Maanesten skaber smykker med personlighed

Maanestens smykker er ikke kun smukke. De er også smykker med personlighed og historie. Som nævnt er alle smykkerne designet af smykkedesigneren Lotte Callesen, der formår at skabe et univers af smykker, der enhver kvinde vil kunne relatere til. Maanesten sørger for, at smykkerne er af høj kvalitet, så der er ingen tvivl om, at de vil holde længe og stadig se fantastiske ud. Deres smykker er med andre ord ikke kun en investering i et specifikt outfit, men en investering i fremtidens styles.

Hvor kan du købe Maanestens smykker?

Hvis du ønsker at købe smukke og personlige smykker fra Maanesten, kan du enten besøge en af deres fysiske butikker eller besøge deres webshop. Deres butikker finder du i Aarhus, Copenhagen, Helsingør, Kolding og Odense og deres webshop er konstant klar til at levere dine nye yndlings smykker til dit hjem.